MEMYO Sosyal Dayanışma Kulübü 101. Kampanyası ile Ödüllendirildi
24-04-2018

2,5 yıldır MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ismiyle faaliyet gösteren ve köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım gönderen öğrencilerimizin 101. yardım kampanyası plaket ile Yüksekokul Müdürmüz Dr. Öğretim Üyesi Veli SIRIM tarafından ödüllendirildi. Kulüp üyeleri, Aslı Peker, Enes Kömürcü, Tolga Sekman, Furkan Nadir Nallı, Salih Kamil Vuran, Özgür Balcı, Gamze Genç ve mezun öğrencimiz Songül Uyar Bakır'a ve kulüp koordinatör hocası Öğr. Gör. Dr. Hicran Özlem ILGIN'a plaket takdiminin ardından okul müdürümüz tarafından tüm üyelere teşekkür edildi.

Bugüne kadar 101 okul ve 3400 öğrenciye ulaşan kulüp çalışmalarına durak vermeden devam ediyor. Bu vesile ile sürdürülebilir bir yardımlaşma ve dayanışma örneği gösteren kulüp üyelerine tek tek teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.