MEMYO Sosyal Dayanışma Kulübü''nden Neşe Alten Anaokulu''na Destek
14-03-2018

Tekirdağ Neşe Alten Anaokulu'nda Özel Eğitim alan minikler için başlattığımız kampanya sonucunda hazırladığımız hediyelerimizi minik kardeşlerimize ulaştırdık.

Klüp üyesi öğrencilerimiz Özgür BALCI, Gamze GENÇ, Enes KÖMÜRCÜ, Tolga SEKMAN, Aslı PEKER, Can BAYBURS, Sevgi DEMİRER ve Furkan Nadir NALLI hazırldıkları hediyeleri minik yüreklere elleriyle teslim ettiler. Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Hakan URUÇ'un katılımı ile gerçekleşen ziyarette misafirperverlikleri için Kıymeti Öğretmen Hale ALTIN'a ve Okul Müdiresi Lütfiye SERTDAMAR hocamıza teşekkür ederiz.

MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü'ün 90. kampanyasında da göstermiş olduğunuz destek için tüm destekçilerimize bir kez daha bu vesile ile teşekkür etmeyi borç biliriz.