MARMARAEREĞLİSİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA “MESLEKİ EĞİTİMDE YABANCI DİLİN ÖNEMİ” KONULU SEMİNER
12-10-2017

1 Ekim 2017 tarihinde Yüksekokulumuz konferans salonunda “Do you speak English?” isimli seminer düzenlendi. Eğitmen Yalçın TOPÇU tarafından verilen seminerde mesleki eğitimde öğrencilere; yabancı dil öğrenmenin önemi ve sektörde yabancı dilin gereklilikleri ifade edildi.
Büro Yönetimi Yönetici Asistanlığı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Mesleki İngilizce dersi alan ikinci sınıf öğrencilerine seslenen TOPÇU, yabancı dil eğitiminde yapılan hatalar ve hataların ortadan kaldırılması için neler yapılabileceğine ilişkin bilgi verdi. Öğrencilerin yüksek katılımıyla gerçekleşen seminerde özellikle yabancı dil öğrenirken önyargılardan kurtulmanın aslında alınacak eğitimin en önemli destekçisi olduğu ifade edildi.
Etkinlik karşılıklı sorular ve cevaplar ile sona erdi.