IV. Flow sitometri ve tarımsal araştırmalarda kullanımı konulu eğitim programı düzenlendi
05-02-2016

Fakültemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin TUNA Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) aracılığıyla 29-30 Ocak 2016 tarihleri arasında “IV. Flow Sitometri ve Tarımsal Araştırmalarda Kullanımı” konulu uygulamalı bir eğitim programı düzenlendi.

Eğitim programına İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Bozok Universitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, İzzet Baysal Üniversitesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Araştırma Enstitüleri ile özel sektörden toplam 24 öğretim elemanı ve uzman araştırıcı katıldı.

Eğitim programının sonunda  katılımcılara Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) tarafından sertifika verildi.