I. Bilim, Sanat, Spor Kampı Etkinliği
08-07-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknopark’ın düzenlediği I. Bilim, Sanat, Spor Kampı Etkinliği  22 Temmuz 2019 - 02 Ağustos 2019 tarihleri arasında üniversitemizde gerçekleşecektir. Katılım sağlayan öğrencilerimize etkinlik sonunda sertifika verilecektir.

I. Bilim, Sanat, Spor Kampı Etkinliğ   ile çocuklarımızı üniversite ortamıyla tanıştırmak, yaşayarak, eğlenerek edinecekleri yeni bilgi ve birikimi eğitimlerinin diğer süreçlerine yansıtmalarını sağlamak, bilim, sanat ve sporun yaşamın vazgeçilmez yapı taşları olduğunu ve ulaşılabilirliğini göstermek amaçlanmıştır.

Son müracaat tarihi 19 Temmuz 2019 Cuma günü'dür. Katılımcı kontenjanı 20 ilkokul ve 20 ortaokul öğrencisinden oluşacaktır ve katılım ücreti 100 tl'dir.

Afiş için tıklayınız