Hayırsever Serkan KARAGÖZ Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
14-11-2019

Çerkezköy Hayırseverlerinden Serkan KARAGÖZ Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN’u ziyaret etti.

Özel öğrencilerden bahseden KARAGÖZ, Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükselmesi, medeni toplum anlayışının bir parçası olduğunu, engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemesi ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemeleri için, engellilere duyarlılıkla gerekli desteği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Doç. Dr. Erdinç UZUN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Müdürümüz UZUN,  Meslek Yüksekokulumuz ve Müjgan-Serkan KARAGÖZ Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile birlikte bir proje de yer almak istediklerini dile getirdi.