HOMER AUTO SERVİSİ İLE İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ
19-02-2019

HOMER AUTO Servisi Türkiye çapında 70 AUTO servisi bulunan bir Oto Boya ve Bakımı servisidir. Servis Network Geliştirme ve Denetim Müdürü Hasan AYVAZ Yüksekokulumuzu ziyaret ederek nitelikli eleman yetiştirme konusunda Okul Müdürümüz Prof.Dr. Tuncay GÜMÜŞ ile görüş alışverişinde bulunuldu. Müdür Yardımcısı  Dr.Öğretim Üyesi Nuray Olcay IŞIK ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Abdürrahim ÖNEN’in de bulunduğu görüşmede öğrencilere karşılıksız burs, uygulamalı eğitim ve istihdam garantisi konuları üzerinde durularak, anlaşma kapsamında Oto Boya ve Karoseri ve Otomotiv Teknolojisi programı öğrencilerinin yer verilmesi kararlaştırıldı. Gerçekleşen görüşme sonucunda işbirliği ile ilgili ön hazırlıklar yapılarak protokol imzalanmasına karar verildi.