HOCA-ÖĞRENCİ TOPLANTILARININ İLKİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KÜÇÜK ANFİDE GERÇEKLEŞTİ
12-12-2018

Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe KAYAPINAR başkanlığında gerçekleştirilen Hoca-Öğrenci toplantılarının ilki 28.11.2018 tarihinde fakültemizdeki Küçük Anfide gerçekleştirilmiştir. Toplantı öğrencilerin bölümümüz, üniversitemiz, Tekirdağ hakkındaki düşünceleri çerçevesinde başlamış, daha sonra bölüm hocalarımızın kendilerini tanıtarak öğrencilerden beklentileri ve Tarih, Tarihçilik üzerine tavsiyeleri ile sona ermiştir. Hem bölümümüz öğretim elemanları hem de öğrenciler için oldukça verimli geçen toplantı Bölüm Başkanımızın değerlendirme konuşması ile sona ermiştir. Toplantı sonrası Bölüm Başkanlığımız ve Tarih Topluluğunun organizesi, Rektörlüğümüzün desteğii ile öğrencilerimize Tekirdağ'daki tarihi yerlere yönelik bir gezi tertiplenmiştir.