Gıda Teknolojisi Programı Öğrenci Uygulamaları
14-12-2017



 

 

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, teorik derslerin ardından geniş donanımlı proses laboratuvarlarında  gıda üretim uygulamalarında   sucuk, ekmek, peynir çeşitleri, meyveli yoğurtlar ve reçel marmelat  gibi gıdaların üretimini gerçekleştirdiler.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>