Gönül Köprüsü Tekfurdağ''da Buluşalım Projesi Kapsamında Üniversitemize Ziyaret
16-07-2018



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Tekirdağ Sağlık Sen tarafından hayata geçirilen “Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım” projesi kapsamında Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamza Öksüz, Trabzon, Kars, Adıyaman, Kırıkkale ve Manisa illerinden gelen 25 Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, proje kapsamında Türkiye’nin dört köşesinden gelen öğrencilerin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, onlara eğitim ve mesleki hayatlarında başarılar diledi.  

Ziyaretin ardından öğrencilere  “Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım” Projesi kapsamında, bölgenin en hızlı gelişen eğitim kurumu olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi birimleri gezdirildi.

Öğrenciler Morfoloji binası, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Sosyal Yaşam Merkezi olanaklarını yerinde görme fırsatı bulurken, eğitimlerine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde devam etmek istediklerini kaydettiler

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>