Girişimcilik Günlerinin Yedincisi Gerçekleşti
13-05-2013

Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu Çorlu Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen Girişimcilik Günlerinden yedincisi Girişimci-Eğitmen Özel Oytun Türkoğlu'nun “Sat Kendini! Kişisel Marka Olma”  isimli eğitimi ile gerçekleştirildi.

Türkoğlu seminerde iş ve girişimcilik tecrübelerinden bahsederek başladığı konuşmasında insanların pazarlama yaparken aslında kendilerinin marka olma derecelerine göre başarılı olabildiklerini detaylandırarak örneklerle anlattı.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Eğitim, soru-cevap bölümünün ardından, Özel Oytun Türkoğlu’na günün anısına teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.