Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı
28-06-2020



Gizem YILMAZ’ın Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Besin Değerini Artırıcı Maddelerle Gıdaların Zenginleştirilmesi" isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 26 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Dr. Öğr. Üyesi Şafak YILDIRIM (Trakya Üniversitesi Arda MYO, Gıda Teknolojisi)