Gizem YILMAZ’ın Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Besin Değerini Artırıcı Maddelerle Gıdaların Zenginleştirilmesi" isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 26 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.
Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.
Jüri Üyeleri:
1- Dr. Öğr. Üyesi Fatma COŞKUN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
2- Dr. Öğr. Üyesi Binnur KAPTAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
3- Dr. Öğr. Üyesi Şafak YILDIRIM (Trakya Üniversitesi Arda MYO, Gıda Teknolojisi)
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde akademik ve idari personelimizin çocuklarına yönelik basketbol kursu açılac...
Tıklayınız ...
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde görevlendirilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında geçici süreli kamusal alanların ...
Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla alınacak tedbirler kapsamında, izin verilen alanlar dışındaki ormanlık alanlara girişlerin Tekirdağ İli Or...