Begüm ÇOBAN’ın Prof. Dr. Bilal BİLGİN danışmanlığında hazırlamış olduğu " Şekerlemelerde Doğal Renklendirici Karamuk Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkisi " isimli yüksek lisans tezinin savunma sınavı 12 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.
Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.
Jüri Üyeleri:
1- Prof. Dr. Bilal BİLGİN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
2- Doç. Dr. İbrahim PALABIYIK (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
3- Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN (Kırklareli Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Başak ÇAVUŞOĞLU'nun annesi vefat etmiştir. Cenazesi, 01.08.2025 Cuma günü ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...