Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı(1)
21-05-2020



Emel YÜCEL'in Prof.Dr.Murat TAŞAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Beyaz Çikolatada Kakoa Yağı Kristal Çeşitlerinin Reolojik Yöntemle Belirlenmesi" isimli yüksek lisans tezi 13 Mayıs 2020 tarihinde 15:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Yüksek Lisans tezi, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

 

Jüri Üyeleri:

1- Prof.Dr. Murat TAŞAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

2- Prof.Dr. Ümit GEÇGEL (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği)

3- Dr.Öğr.Üyesi Ömer Said TOKER (Yıldız Teknik Üniversitesi)