Fotoğraf Sergisi
07-11-2019

Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ İl Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Tekirdağ Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı” kapsamında; Çamlıkoy Tabiat Parkı'nda 16.10.2019 tarihinde gerçekleştirilen Fotosafari etkinliğinde Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim görevlileri ile öğrencileri tarafından çekilen fotoğrafların Süleymanpaşa Belediyesine ait Sanat ve Tasarım Galerisinde sergi açılışı yapıldı.

Serginin açılış törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Cüneyt YÜKSEL, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Murat ÖZYAVUZ, Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Ömer FURTUN ve İl Şube Müdürü Sayın Gökay İNAL katılım sağladılar.

Sergi 07- 08.11.2019 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.