Fakültemiz Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Cankurt ve Dr. Öğr. Üyesi Semih Yünlü''den Dekanımıza Nezaket Ziyareti
29-09-2022

Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT ve Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Semih YÜNLÜ, Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY Hocamıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve yeni görevi için tebriklerini sunmuşlardır.

Öğretim üyelerimizin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, başarılı ve güzel bir eğitim-öğretim yılına hep birlikte iştirak etme ve Fakültemiz için güzel çalışmalar gerçekleştirme temennisinde bulunmuştur.