Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Kayıhan Korkut, Prof. Dr. İsmet Başer, Prof. Dr. Oğuz Bilgin ve Doç. Dr. Alpay Balkan tarafından yerli ve milli kaynaklar kullanılarak melezleme ıslahı ile geliştirilen 3 ekmeklik ve 1 makarnalık buğday çeşidi, NKÜ Ziraat Fakültesince tescillendi.
Konu hakkında haber linki için
https://www.haberler.com/namik-kemal-universitesinde-4-yerli-bugday-cesidi-13083372-haberi/
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özcan ARSLAN elim bir olay sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü iş birliğinde İşgücü Uyum Programı kapsamında Üniversitemizde istihdam edilecek aday...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...