Fakültemiz Tarafından Yürütülen Sektör Tümleşik Eğitim Programı Kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
09-10-2018



 

Fakültemiz tarafından yürütülen Sektör Tümleşik Eğitim Programı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak BAŞA, Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi ÜNAL ve TESKİ Atıksu Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı İmdat DEMİR ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER de hazır bulundu. Ziyaretin ardından protokol imzalandı.

İmzalanan işbirliği protokolü neticesinde Fakültemiz 4. sınıf öğrencilerimiz TESKİ bünyesinde meslekleri ile ilgili uygulamalı eğitim alacaklar. Öğrenciler öğrenim süreleri boyunca edindikleri teorik bilgileri, TESKİ’ deki ilgili daire başkanlıklarında alacakları görevlerde uygulayacaklar. Laboratuvar ve saha çalışmalarına katılarak sahip oldukları bilgi ve becerileri pekiştirecekler. İş hayatının gerektirdiği sorumluluk bilinci, organizasyon ve üretim süreçlerini deneyimleyerek mezun olduklarında daha kolay iş bulma imkanına sahip olacaklar. Kendi alanlarında donanımlı ve avantajlı duruma gelecekler.

TESKİ ile yapılan işbirliği protokolü sonucunda daha kısa sürede nitelikli mühendis yetiştirilecek ve iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun mühendisler kazandırılacaktır.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>