FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
17-11-2017

Fakültemiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M. İhsan SOYSAL ve Prof.Dr. İsmail YILMAZ'ın katılımları ile 16 Kasım 2017 Perşembe günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun yönettiği Akademik Genel Kurul Toplantısına Fakültemiz Bölüm Başkanları ile Öğretim Elemanlarının büyük çoğunluğu katıldı.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz rahmetle tazimle yâd edilerek, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Fakültemiz Akademik Genel Kurulu toplantısında, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU konuşmasında Fakültemizdeki çalışmalar, gelişmeler, bilimsel etkinlikler, projeler, gelecek yıllardaki hedefler ve hedeflere ulaşmadaki problemlerin çözümleri noktasında hangi adımların atılması gerektiği detaylı bilgilerle aktarılmıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU konuşmasında, "Bilgi ve teknoloji ağırlıklı bir dünyanın yaşandığı günümüzde, birlikte oluşturduğumuz Fakültemizin daha iyi koşullarda yükselmesi için çalışmalarımız sürmektedir ifadelerini kullandılar.  Konuşmalarının devamında eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek olacak, gerekli uygulama ve araştırmalar için laboratuvar ve çiftlik imkanlarının temini ve donatılması konularında gayretlerini örnek faaliyetlerle açıkladılar.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun konuşması ardından Fakültemiz öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler. Yapılan konuşmaların ardından Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.

Son olarak, Fakültemizin yeni inşa edilmekte olan ÇiftlikPARK’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İhsan SOYSAL, Prof. Dr. Şefik KURULTAY ve Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın katıldıkları inceleme gezisine fakültemiz öğretim elemanları ile birlikte gidildi.