Erkan KANDEMİR''den Ziyaret
09-03-2020



Bir program için Üniversitemizde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan KANDEMİR ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Erkan KANDEMİR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin başta şehir ve bölgeye yönelik olmak üzere faaliyetlerini takip ve takdir ettiklerini belirtti ve akademik ve idari çalışmalarında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ŞAHİN’e başarı temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Hemşerilerimizin teveccühü ile gerek şehrimiz, gerekse bölgemiz için fayda üretmek için çalışıyoruz. Bu gayretlerimizde devletimizin de yanımızda olduğunu bilmek şevkimizi arttırıyor” şeklinde konuştu.

Ziyarette Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa YEL ve Çiğdem KONCAGÜL, Antalya Milletvekili Mustafa KÖSE, 26. Dönem Milletvekilleri Ayşe DOĞAN ve Metin AKGÜN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis DALKILIÇ, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan ÖZCAN, Kırklareli İl Başkanı Alper ÇİLER, Babaeski İlçe Başkanı FATİH YAĞCI, Ak Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nihal ERDOĞAN KÖŞDERE ve diğer beraberindekiler de yer aldı.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>