DAL Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. ile İşbirliği Protokolü İmzalandı
07-02-2018



Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi ile DAL Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. arasında “Mesleki Eğitim Geliştirme Projesi” kapsamına işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Dal Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Nalbant’ın imza attığı ve Rektörlük makamında gerçekleştirilen işbirliği protokolünde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayşen Haksever ve Elektrik Haberleşme Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hafız Alisoy,  Dal Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. adına Teknik Koordinatör Fahrettin Balcı, Muhasebe Müd. Yrd. Necmi Karabayır ve Çorlu Ağır Makine Genel Müdürü Süleyman Demir de hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi; Makine Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği Programı öğrencilerinin “Sektörel Tümleşik Eğitim” kapsamında, bu meslekleri uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini artırmalarının amaçlandığı kaydedildi.

İmzalanan bu protokol ile Çorlu Mühendislik Fakültesi anılan programlardaki 6. Yarıyılın sonunda belirlenen öğrencilerin Mesleki Eğitimi Geliştirme Projesine dahil edilerek DAL Akademi kapsamında mesleki eğitimlerin ve seminerlerin Türkgücü Eğitim Merkezi ile diğer birimlerinde verilmesi amaçlanırken yine aynı proje kapsamında yabancı dil seviyelerini arttırmak amacıyla İngilizce dersi verilmesi hedeflendiği belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, imzalanan iş birliği protokolünün iki kurum arasındaki bağları güçlendirdiğine vurgu yaparak, hayırlı olmasını diledi. Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak ilimize ve ülkemize katkı sağlayacak her türlü iş birliğini önemsediklerini kaydetti.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>