Boks Şampiyonasında Üniversitemiz Öğrencisinin Başarısı
14-09-2021



Türkiye Boks Federasyonu 2021 yılı Faaliyet Programında yer alan 03-13 Eylül 2021 tarihleri arasında Elazığ ilinde gerçekleştirilen Ahmet UYGUR Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasından Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Asad AGHAYEV büyük başarı göstererek 3. olarak döndü.

Şampiyonaya Genç Erkekler Kategorisinde katılan Üniversitemiz BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi Asad AGHAYEV, 71 Kg. Sıkletinde yarı finale yükselerek yaptığı beş maçın dördünü kazanarak, Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeli ve Boks Antrenörü Hasan KIYAK, Asad AGHAYEV’in başarısından gurur duyduğunu kaydederek, önümüzdeki müsabakalarda altın madalya ile dönmek istediklerini söyledi.

Yaptığı başarılı maçlar nedeniyle federasyon yöneticilerinin beğenisi kazanan sporcumuzun milli takım kampına davet edilmesi beklenmektedir.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak başarılarından dolayı Boks Antrenörü Hasan KIYAK ve bronz madalyayı kazandıran öğrencimiz Asad AGHAYEV’i kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>