20-02-2020

EU Era-Net Sus-An çağrısında yer alan ve TÜBİTAK destekli 116O961 numaralı "BPractices -Avrupa'da İyi Arıcılık Uygulamalarında Validasyon Sağlanması ve Ekonomik Öneminin Tespiti" başlıklı projemizin kapanış toplantısı 24.02.2020 tarihinde saat 10:30'da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Closing meeting and presentation of the project titled "BPractices - Determination of Economic Importance in Good Beekeeping Practices in Europe" & “New indicators and on-farm practices to improve honeybee health in the Aethina tumida era in Europe”.  numbered 116O961 supported by EU Era-Net Sus-An will be helded at the Conference Hall of the Faculty of Arts and Sciences on 24.02.2020.

Afiş için tıklayınız