B.EN.A Başkan Yardımcısı’ ndan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
11-10-2018

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak katılan Balkan Environmental Association (B.EN.A) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Milan Mesic, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’ i makamında ziyaret etti.

Ziraat Fakültesi Biyosistem Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahattin Akdemir’ in de bulunduğu ziyarette Prof. Dr. Milan Mesic Balkan Environmental Association (B.EN.A) çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken Zagreb Üniversitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Röktör Prof. Dr. Osman Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ nin bölge kalkınmasına ve ülke gelişiminde katkı sağladığı projelerden, ikili anlaşmalardan, araştırma laboratuvarlarının çalışmalarından bahsetti.