B.EN.A. Başkan Yardımcısından Konferans
11-10-2018

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü tarafından TÜBİTAK Konuk Bilim İnsanı Programı aracılığı ile davet edilen Balkan Environmental Association (B.EN.A.) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Milan Mesic 'in katılımları ile konferans gerçekleştirildi.

İki oturumdan oluşan konferansın sabahki oturumu açılışında konuşan Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahattin Akdemir, Prof. Dr. Milan Mesic’ i tanıtarak Üniversitemizde konferans vermesi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Balkan Environmental Association (B.EN.A) hakkında bilgi veren Prof. Dr. Milan Mesic, Zagreb Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yapılan çalışmalar ile ilgili de sunum yaparak oradaki gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı.

Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılımında bulunduğu konferansın öğleden sonraki oturumu, sunum ve söyleşi şeklinde gerçekleştirildi.