Ayçiçeği Çocuk Evi''nin 23 Nisan Kutlamaları Gerçekleşti
23-04-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99.yılı coşkuyla kutlandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda, Ayçiçeği Çocuk Evi öğrenci ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirilen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Daha sonra öğrencilerin “Türk Genciyiz Biz” isimli şarkıyı hep birlikte seslendirmelerinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiirler okudu.

Dans eşliğinde sergiledikleri İngilizce çalışmalarını ve “Senden Daha Güzel” isimli şarkıyı seslendiren öğrenciler, 10. Yıl Marşı eşliğinde de Bayrak Gösterisini sundular.

Öğrencilerin Cimnastik Öğretmenleri Nihal ATA eşliğinde Cimnastik ve Halk Oyunu Öğretmeni Serdar SAYGILI koordinesinde folklor gösterileri sunmalarının ardından tören noktalandı.