Almanya'nın Kempen Rhein Mass Berufskolleg Okulu Çorlu Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti
09-06-2014

Kardeş Okul Sözleşmesini imzalamak amacıyla Üniversitemize gelen Kempen Rhein-Mass Berufskolleg Okulu Müdürü Rudolph Wilmen ve beraberinde  Dr. Hans-JoachimKornblum ile 20 kişilik öğrenci grubu Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş' ü makamında ziyaret etti.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorlu Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

KempenRhein-MassBerufskolleg Okulu Müdürü Dr.Hans-JoachimKornblum, Namık Kemal Üniversitesi ve Yüksekokulumuz ile kardeş okul sözleşmesi imzalamanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, imzalanan kardeş okul sözleşmesi ile Tekirdağ ve Çorlu'da yaşadıkları bu deneyimi öğrencilerinin de paylaşacağını dile getirdi.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr Tuncay Gümüş'le yapılan toplantının ardından Kempen Rhein-Mass Berufskolleg Okulu Müdürü Rudolph Wilmen ve katılımcılara Yüksekokulu tanıtıcı materyaller hediye etti.