Almanya'nın Kempen Rhein Mass Berufskolleg Okulu' ndan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
27-03-2015

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Kardeş Okul olan Kempen Rhein-Mass Berufskolleg Okulu, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek' i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken, KempenRhein-MassBerufskolleg Okulu Müdürü Dr.Hans-JoachimKornblum, Üniversitemiz ile olan "Kardeş Okul" sözleşmesi ile öğrencilerinin Türkiye' yi, Tekirdağ' ı yakından tanımalarına büyük katkı sağladığını belirtti.

Rektör Şimşek' in Kempen Rhein-Mass Berufskolleg Okulu Müdürü Rudolph Wilmen ve katılımcılara hediyelerini vermeleri ile ziyaret son buldu.