2017-2018 Mezuniyet Töreni Büyük bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
16-05-2018

2017-2018 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni 11 Mayıs 2018, 16:00'da Namık Kemal Üniversitesi Stadyumu’nda coşkuyla kutlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Rektör Yardımcılarımız, Yüksekokul Müdürleri, Akademisyenler, basın mensupları ve mezun öğrencilerin ailelerinin katıldığı tören, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK ve Üniversitemiz Akademik Personelinin saygı yürüyüşü ile başlayıp, daha sonra tüm Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin protokolü ve ailelerini selamlaması ile devam etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK yaptığı konuşmada, "mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, bu zorlu yolda öğrencilerin gösterdiği gayretin meyvesini bugün aldıklarını ve gelecekte de gösterdikleri bu gayretin onlara yol gösteren bir kılavuz olacağını belirtti. Rektör Şimşek, “Hayatınızda başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Meslek Yüksekokulumuz birincisi İşletme Yönetimi Programından Ayşenur BALTA, okul ikincisi İşletme Yönetimi Programında Ebru ÜZER ve okul üçüncüsü Maliye Programından Sena DEMİRKAPU’ya Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İsmail YILMAZ ve Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ tarafından diplomaları ve hediyeleri takdim edildi.

Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Yüksekokul Akademisyenleri olarak mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.