2017- 2018 Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.
15-09-2017

Meslek Yüksekokulumuz Konferans salonunda 2017-2018 akademik yılının ilk toplantısı gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunmasından sonra Akademik Kurul; Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Bilal Bilgin’in konuşmasıyla başladı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Bilal Bilgin konuşmasına, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının değerlendirilmesini yaparak başladı. Bu dönemde 560 öğrencinin Yüksekokulumuz’dan mezun olduğunu ifade etti. Değerlendirmenin ardından Prof.Dr. Bilgin, 2017-2018 Öğretim yılı planlaması hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Yüksekokul binalarının yenilenmesi sürecinde   gelinen aşamalar hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı Yüksekokul Öğretim elemanlarının dilek ve önerileri alınarak, karşılıklı görüş alışverişleri ile sona erdi.