2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurulu Toplandı
19-01-2018

Fakültemizin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 18 Ocak 2017 Perşembe günü Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT’un yönettiği toplantıya Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, Mimarlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI, Resim Bölümü Başkanı Prof. Melihat TÜZÜN, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı Doç. Dr. Suat ÇABUK ile fakültemizin tüm akademik personeli katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT fakültenin kuruluşu, misyonu, vizyonu, akademik ve idari personel bilgileri, öğrenci kontenjanları, stratejik amaçlar ve bu amaçlara yönelik hedefler, bilimsel ve sanatsal etkinlikler, projeler ile fakültenin özdeğerlendirmesine ilişkin bilgiler aktardı. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ fakültemizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında sunum yaparken, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba KİPER ise fakültemizdeki bölümlere ait derslikler ve yeterlilikleri hakkında bilgiler aktardı. Bu konuşmaların ardından, fakültemiz öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler.