15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi.
19-07-2019

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin 3.yıl dönümü dolayısı ile ülkemiz ve üniversitemiz genelinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

15 Temmuz direnişinin yıl dönümünde; darbe ve iç işgal girişimini savuşturan ve bastıran 249 şehidimizi ve ülke savunmasında bu zamana kadar hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anmak için  tüm şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu. Anma programı, darbe gecesi yaşanan olayları içeren slayt gösterisi ve video gösteriminin ardından sona erdi.