12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Başladı
16-04-2018



Üniversitemizde 16-20 Nisan tarihleri arası planlanan 12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri düzenlenen tören ile tüm coşkusuyla başladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, akademisyenler ile öğrenciler katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Dostluk, kardeşlik, centilmenliği pekiştiren spor müsabakalarının başlangıcını kutlamış oluyoruz. Sizlerin aidiyet duygularınızı geliştirmek için  düzenlediğimiz bu karşılaşmaların sizlerin arasındaki bağı güçlendireceğine inanıyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bu hafta boyunca düzenlediğimiz kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile durmaksızın devam eden eğitim ve araştırma çalışmalarımızla birlikte öğrencilerimize kaliteli eğitim verirken, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönlerinin güçlü olması gerektiğine de inanmaktayız.” sözlerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ise törende gerçekleştirdiği konuşmasında “Sportif etkinlikler bizim açımızdan oldukça önemli. Üniversitemizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyet alanlarının bu kadar çeşitlenmesini sağlamak için görev alarak destek veren topluluklarımızı, öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bir hafta sürecek olan etkinliklerin sizler için güzel bir mola olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen gösteri katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Bir hafta boyunca sürecek olan etkinlikler çerçevesinde sportif etkinlikler, öğrenci konserleri, güreş müsabakaları, okçuluk gösterileri, halk oyunları gösterileri vb. gibi pek çok etkinlik yer alacaktır.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>