1. Kış Kupası Yüzme Yarışmaları Üniversitemizde Yapıldı
04-03-2014

Üniversitemiz Spor Kompleksi yüzme havuzunda Birimler arası Kış Kupası Yüzme Yarışması öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yarışmalara yüzme antrenatörü Gülsen Onaran gözetiminde bay-bayan kategorilerinde 33 m serbest ,33 m sırt, 33 m kurbağalama, 66 m serbest branş ve  mesafelerinde 3 bayan ve 11 erkek olmak üzere toplamda 14 kişi yarışmaya katıldı.

Yapılan yarışma sonunda katılımcılardan; erkeklerde 33m serbest yarışında Çağatay Özer Şengül birinci , Ali Rıza Demirbulat ikinci ,Ramazan Kızılca üçüncü;  33m sırt    yarışında Ramazan Mert Yıldız birinci, Anıl Çakır ikinci, Alperen Bora üçüncü; 33m kurbağalama yarışında Alperen Bora birinci, Ramazan Mert Yıldız ikinci, Dorukhan Sarıtaş üçüncü; 66m serbest yarışında Alperen Bora birinci, Ramazan Mert Yıldız ikinci, Dorukhan Sarıtaş üçüncü oldu.

Bayanlarda ise 33 m serbest yarışında Gizem Aybar birinci, Duygu Akdoğan ikinci, Cemile Özge Işıklar üçüncü; 33 m sırt yarışında Gizem AYBAR birinci, Duygu Akdoğan ikinci, Cemile Özge Işıklar üçüncü, 33 m kurbağalama yarışında Gizem Aybar birinci, Duygu Akdoğan ikinci, Cemile Özge Işıklar üçüncü;  66 m serbest yarışında Gizem Aybar birinci, Duygu Akdoğan ikinci, Cemile Özge Işıklar üçüncü oldu.

Yarışmalar, dereceye girenlere madalyalarının takdim edilmesiyle son buldu.