'Humanitas Uluslararası Sosyal Bilimler' dergisi yayın hayatına başlıyor
26-07-2012



 Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde, HUMANITAS ULUSLAR ARASI SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ/HUMANITAS INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES 01 Ocak 2013 tarihinden itibaren ISSN:2147-088X numarasıyla basılı ve çevrimiçi olarak yayın yaşamına başlayacaktır.

Namık Kemal Üniversitesi, dergi.nku.edu.tr/index.php/husbid/index adresinde dizinlenmekte olan dergimiz, Sosyal ve İnsan Bilimleri alanlarında elde edilmiş bilimsel birikimleri ulusal ve uluslar arası seçkin bir Bilim ve Danışman Kurulundan oluşan hakemli yayın organıdır.

Yazarlar, yayınlanmasını istedikleri çalışmalarını, bütün iletişimin yapılacağı humanitas@nku.edu.tr e-posta adresine Word formatında ekli dosya olarak göndermelidir.

Yayımlanmak üzere Dergiye gönderilen yazıların incelenme ve değerlendirilmeye alınabilmesi için fened.nku.edu.tr/12_fakulte_dergileri/humanitas/humanitas_gercek_2.pdf    adresinde belirtilen koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. Dergimizin ulusal ve uluslar arası indekslerde yer alması için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.

>