Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu, helal gıda konusunda farkındalığı ve önemini arttırmak adına “Helal Gıda Nedir? Helal Gıda Yönetim Sisteminin Önemi” konulu çevrimiçi söyleşi düzenledi.
Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen çevrimiçi söyleşinin moderatörlüğünü Doç. Dr. Seydi YIKMIŞ, açılış konuşmasını ise Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ yaptı.
Konuk konuşmacı Helal 360 platformu Başkanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Tunç CENGİZ’in olduğu söyleşide ülkemizde helal gıdanın gittikçe artan önemi ve gerekli önlemler için helal gıda yönetim sistemi farkındalığı konuşuldu.
Helal gıdanın öneminin vurgulandığı etkinliğin sonunda Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, ‘’İçinde bulunduğumuz dönemde hızlı tüketimin ve gıda çeşitliğinin artması ile hassasiyeti bulunan tüketiciler için helal gıda farkındalığının artırılması, bilinçlendirilmesi ve helal gıda yönetim sisteminin önemli olduğunu düşünüyorum dedi ve konuk konuşmacı Ahmet Tunç CENGİZ’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Helal gıda ve helal gıda yönetim sisteminin öneminin vurgulandığı bu çevrimiçi etkinlik, soru cevap kısmında katılımcıların sorduğu soruların cevap bulması açısından da büyük beğeni ve ilgi gördü.
Üniversitemiz Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Emin AKSAN'ın annesi Emine AKSAN vefat etmiştir. Cenazesi 19.11.2024 Salı...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 1992-1995 Dönemi Dekanı ve Tarla Bitkileri Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ALTIN'ın eşi, Teknik Bilim...
Tıklayınız. ...