''''Program Yeterlilikleri ve Öğrenme Çıktıları Nasıl Yazılır'''' Adlı Seminer Çevrimiçi Düzenlendi
04-11-2022

Üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP 2022) başvurusu kapsamında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Başkanı Doç. Dr. Gökhan ILGAZ tarafından “Program Yeterlilikleri ve Öğrenme Çıktıları Nasıl Yazılır?” başlıklı seminer verildi.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen seminere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Üniversitemizden yaklaşık 350 akademik personel katıldı.

Seminerde, Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikleri çerçevesi ele alınarak disiplinlerarası düşünebilmek ve etkili takım çalışmaları geliştirebilmek gibi konular bu kapsamda değerlendirildi.