''''Kant ve Bourdieu: Beğenide Ayrım Yapabilir miyiz'''' İsimli Konferans Düzenlendi
27-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyoloji Topluluğu ve Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Onur ERDİREN’in moderatörlüğünde “Kant ve Bourdieu: Beğenide Ayrım Yapabilir miyiz?” isimli konferans düzenlendi.

Etkinlikte davetli konuşmacı olan Kırklareli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gamze KESKİN YURDAKURBAN, Kant ve Bourdieu üzerine konuşup felsefi ve sosyolojik açıdan değerlendirmelerde bulundu.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Güven AVCI, Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sosyoloji Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. Elif KIRAN ile çok sayıda akademik personel ve öğrenci katılım sağladı.

Konferans, Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sosyoloji Topluluk Koordinatörü Doç. Dr. Elif KIRAN’ın, Doç. Dr. Gamze KESİN YURDAKURBAN’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.