Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi
19-06-2012



           Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Piramit Salon’da gerçekleştirilen törenle ilk mezunlarını verdi.

Mezuniyet Törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Fen Edebiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Yasemin Yıldız Yarar, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Rektör Danışmanı ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefik Kurultay, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerimizin aileleri ile yakınları katıldı.

Törende Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Birinci Bahar Eren ile mezun olan öğrenciler adına Merve Kuzu teşekkür konuşması yaptılar.

İlk defa mezun verecek Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğrencilerine hitaben Kimya Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Sezgintürk ve ardından Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara konuşmalarını yaptılar.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise yaptığı mezuniyet konuşmasında, ilk defa mezun veren Fen Edebiyat Fakültemizin gururunu yaşadığını ifade etti ve Üniversitemizin kıymetli mensuplarına, fedakâr ailelere ve değerli öğrencilerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Mezuniyet Töreninde konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, dereceye girerek mezun olan öğrencilerimiz Birinci Bahar Eren, İkinci Merve Kuzu ve Üçüncü Yelda Kilit’e diplomalarını ve hediyelerini verdi.

Daha Sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Rektör Danışmanı ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Yasemin Yıldız Yarar, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Şenler, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Atik, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çıtır ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta; mezun öğrencilerimiz Cumhur Pehliser, İrem İlalan, Sümeyra Ayşe Bayram, Burcu Özcan, Belfin Işık, Erhan Topkaya, Şükran Gülden Yeşiller, Cansu Şanda, Emre Güven, Okan Kalendar, Harun Şahiner, Burçak Demirbakan, Müleyke Mutlu, Enes Bayıroğlu, Bernu Çölkesen, Levent Kamer, Bilal Demirel, Ahmed Hatipoğlu, Enes Alpay ve Şeyma Dümür’ün diplomalarını verdiler.

Diplomaların verilmesinin ardından Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini ve başarılarını salonda bulunanlarla paylaştılar.





>