Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı
30-04-2020

Milletimiz için alın teri ve emek kıymettir ve değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini hep öncelik bilen bir anlayışa sahibiz. Bundan dolayı, çalışanların sosyal haklarının korunarak, sağlık ve iş güvenliğine dair kanun ve kurallara uyulması, en az iş ahlakı ve etiğe riayet edilmesi kadar önemlidir. Dünya çapında bir salgınla savaştığımız şu günlerde asker, jandarma, polis, en ön cephede mücadele veren sağlık personelimiz ve görevi başındaki tüm kamu çalışanlarımızın, cadde ve sokaklarımızın temizliğinden sorumlu belediye görevlilerimizin, kargocu ve kurye kardeşlerimiz ile bu süreçte üretimi devam ettiren tüm işçi ve emekçilerin, salgının geniş kitlelere hızlı ve kolay yayılmasını durdurmak adına sosyal mesafelendirme uygulaması dolayısıyla işyerini kapatmak durumunda kalan tüm esnafımızın ve ihtiyacı olanların birlik ve beraberlik ruhuyla kapısına kadar ihtiyaçlarını ulaştıran Vefa Sosyal Destek Gruplarının ve Aziz Milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, gösterilen tüm fedakârlık ve dayanışma örnekleri için şükranlarımı sunarım.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN