Üniversitemize Edirne’den Ziyaret
10-02-2019

Edirne Mimar Sinan Vakfı Kurucusu Hasan GÜMÜŞ, Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Müjdat KAHVE,  Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa ŞENTÜRK, Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şükrü ÇEŞME ve Av. İbrahim GÜMÜŞ Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hasan GÜMÜŞ ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Hasan GÜMÜŞ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye yaptığı katkıları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, gayretlerinin Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımaya yönelik olduğunu belirtti.

Haberler & Duyurular
Arşiv