Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
06-09-2019

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve aynı zamanda Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür KARAEVLİ ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamit Göksel KARAEVLİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Münür KARAEVLİ ve H. Göksel KARAEVLİ, Tekirdağ’ın tarımda, sanayide ve turizmde oldukça önde bir il olduğunu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile birlikte öğrenci şehri, ilim ve araştırma kenti de olduğuna değinerek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Rektör ŞAHİN, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-şehir işbirliğini daha da güçlendirecek çalışmalarda bulunulduğunu ve kurumlar arası iletişimin bu açıdan çok önemli olduğunu belirtti.