Üniversitemiz Rektörü 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı Açılışına Katıldı
09-10-2019



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı (TEKİF 2019) açılışına katıldı.

Açılışa Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Mehmet ERDUĞAN, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKAY, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY, Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü USLU, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, sanayiciler ve iş adamları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından açılış konuşmalarını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar ESEN, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan V. Ayhan ARSLAN ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN gerçekleştirdi.

Ardından konuşan Vali YILDIRIM; “İstihdamı artırarak sadece istatistik tablolarında görülen rakamlardan ibaret bir iş yapmıyorsunuz. İnsanlara iş sağlayarak mutlu bireyler ve mutlu aileler oluşturuyorsunuz. Sanayicilerimizin asıl alkışlanması gereken yönü budur.” dedi.

Ardından Çerkezköy Kapalı Pazar Alanına geçilerek kurdele kesildi. Kurdele kesiminin ardından Çerkezköy Mehter Takımı ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları Ekibi bir gösteri sundular.

Fuar alanını gezmesiyle açılış son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>