Üniversitemiz Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ara Rapor Hazırlama Eğitimine Katıldı
16-07-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, “Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ara Rapor Hazırlama” eğitimine katıldı.

Romanya Merkezi Yönetim Otoritesi Ortak Teknik Sekretaryası tarafından düzenlenen eğitime, Üniversitemizi temsilen AGREEN (İklime Duyarlı ve Sürdürülebilir Tarım için Sınır Ötesi Ortaklık) Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Tolga ERDEM ve AGREEN Uygulama Topluluğu Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Duygu DOĞAN katılım sağladı.

Avrupa Birliği 2014-2020 CBC-ENI Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı yararlanıcılarına yönelik “Ara Rapor Hazırlama Eğitimi” çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Programın ikinci teklif çağrısı kapsamında sözleşme imzalayan kurumların teknik ve uygulama kapasitelerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitime, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Haziran 2020’den bu yana başarıyla devam eden AGREEN Projesi yararlanıcısı olarak katıldı. JTS eğitim dizisinin ikinci basamağını oluşturan etkinlik programında CBC-ENI 2. döneminde teknik rapor hazırlama usulleri, finansal yönetim ve raporlama süreçleri ele alındı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>