Üniversitemiz ile Yayoba Hotel Arasında Eğitim ve İş Birliği Protokolü İmzalandı
06-06-2018



Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Namık Kemal Yay- Pet Turizm Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. (Yayoba Hotel) arasında İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve İş Birliği Protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarında kayıtlı öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amacıyla hazırlanan protokole Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Yayoba Hotel Koordinatörü Tezcan Önel imza attı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gökmen Kantar, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hamide Salha ve Yayoba Otel Genel Müdürü Hakan Gözaydın da bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, sektörün önde gelen isimleri ile imzalanan protokollerin öğrencilerimizin gelişimine olan katkısına dikkat çekerek, Bölgenin en hızlı ilerleyen eğitim kurumu Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile yaptıkları iş birliği sonucunda, öğrencilerin yapacakları stajlarla meslekleri konusunda kendilerini geliştirme ve yetiştirme imkânı bulacaklarını ve sektörün, eğitimli yeni yetenekler kazanacağını söyledi.  Prof. Dr. Osman Şimşek, Turizm alanında üniversitemizde üretilen bilginin sektörün deneyimiyle birleştirilmesinin önemine değinerek imzalanan protokolün başta öğrenciler olmak üzere üniversitemiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>