Üniversitemiz ile Riverm Kompost Vermikkompost Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
23-08-2017



Üniversitemiz ile Riverm Kompost Vermikkompost Tarım Hayvancılık Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti arasında Solucan gübresi üreticisine eğitim amacı  ile işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Riverm Kompost Vermikompost Tarım Hayvancılık Makina Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Batur Kulaksızoğlu atarken tören de Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) Müdürü Doç. Dr. Ümit Geçgel de bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol ile NAKSEM bünyesinde verilecek olan solucan gübresi üretimi ve üreticilerin verimli solucan gübresi üretme eğitiminin öncelikle Trakya daha sonra ise Türkiye çapında öncülük etmesi amaçlanmaktadır.

Gerçekleştirilecek Solucan Gübresi Üretimi Ve Üreticilerin Eğitimi Üniversitemiz Ziraat Fakültesinde Konferans Salonu’nda Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Korkmaz Bellitürk tarafından verilecektir. Eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikası takdim edilecektir. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>