Üniversitemiz Akademisyenlerinden İlimizdeki Sağlık Alanı Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim Verildi
27-05-2019

Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında ilimizdeki Mesleki ve Teknik Eğitim okullarında görev yapan "Sağlık Bilgisi, Sağlık Hizmetleri, Yaşlı ve Hasta Hizmetleri" alanı öğretmenlerine yönelik Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri tarafından hizmet içi eğitim verildi.

İşbirliği Protokolü kapsamında Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çorlu Esentepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve  Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesinde görev yapan sağlık alanı öğretmelerine "Palyatif Bakım Hizmetleri" ve "Yatağa Bağımlı Hasta Bakımı" eğitimlerini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Öğretim Görevlisi Filiz DİLEK ve Öğretim Görevlisi Elif EREN ÇİTAK verdi.

Eğitimler sonunda Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri Öğr.Gör.Filiz DİLEK ve Öğr.Gör.Elif EREN ÇİTAK'a projeye desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.