Çerkezköy Meslek Yüksekokulu EATON ile İşbirliği Protokolü İmzaladı
09-11-2018



Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, başlattığı uygulamalı eğitim protokollerine bir yenisini daha ekledi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerin, mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin uluslararası sermayeli fabrikalarından Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman  ile Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Ücret Yan Haklar ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Ersin Yılmaz tarafından imzalanan protokol, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf öğrencilerini kapsıyor.

 Protokol, belirlenen sayıda öğrencinin, haftada 3 gün olmak üzere Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama A.Ş.’de çalışma olanağı sağlıyor.

Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama A.Ş.’nin, Çerkezköy’ün en büyük sanayi kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden  Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman “ Öğrencilerimizin, mesleki deneyimlerini arttırmak ve teorik bilgilerinin uygulama yaparak geliştirmesine olanak sağlayan bu işbirliği protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum. Daha da geliştirmeyi planladığımız bu işbirliği için, öğrencilerimiz adına Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama A.Ş. yetkililerine çok teşekkür ederim.” diye konuştu.  

Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Ücret Yan Haklar ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Ersin Yılmaz da, önem verdikleri bir protokole imza attıklarını belirterek, bu işbirliğini aşamalı olarak, arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Protokol imza töreninde, Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz Üniversite Sanayi İşbirliği Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Gülten Vatansever Balcıoğlu ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Taha Aslanlı ile Eaton-Polimer Kauçuk Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi İnsan Kaynakları personeli Nil Birgül de hazır bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>