Üniversitemizde 30 Farklı Alanda Ücretsiz Kurs Açılıyor
13-09-2017

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin beden - ruh sağlığını korumak, ilgi alanlarına göre boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları kazanmalarını sağlayarak, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak amacıyla 30 farklı kategoride ücretsiz kurs açılmıştır.

Üniversitemiz, 2017-2018 Akademik Yılında da düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda ücretsiz kurslar ile öğrencilerin ve personelin boş zamanlarını değerlendirecek, yeteneklerini geliştirecek ve güncel hayatlarında kendileri için farkındalık oluşturacak yeni kazanımlar edinmelerini hedefliyor.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, cam işlemeciliğinden gitar eğitimine, diksiyondan rölyefe pek çok farklı alanda kurs açarak öğrencilerin ve personelin boş zamanlarını değerlendirmelerine olanak sağlıyor.

Üniversitemizde düzenlenen ücretsiz kurslara katılmak isteyenler kurslar.nku.edu.tr adresinden online başvuru yapılabilir.

Haberler & Duyurular
Arşiv