Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Dönüşen Dünyada Liderler Çalıştayı”na Katıldı
27-01-2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen “Dönüşen Dünyada Liderler Çalıştayı”na katıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) düzenlediği ‘Dönüşen Dünyada Liderler Çalıştayı’ çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER’in  de katıldığı çalıştayın açılış konuşmasını YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS gerçekleştirdi.

26 Ocak 2021 Salı günü 30 Üniversite Rektörünün katılımıyla 6.’sı gerçekleştirilen “Dönüşen Dünyada Liderlik Çalıştayı” dört bölümden oluşurken; programda “VUCA Dünyasında liderlik, Temel Kavramlar ve Liderlik, Kurum Kültürü ve Değerler ve Liderlik Davranışları” başlıkları üzerinde duruldu.

Değerlendirme anketiyle sona eren çalıştayın önümüzdeki dönemlerde belli periyotlar halinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.